~migadu/alps#157: 
4040 on querying Google CardDAV

I get this 404 error on the server when querying a Google CardDAV

2021-08-10T00:01:26+10:00 ERROR failed to query CardDAV address: 404 Not Found: <!DOCTYPE html>
<html lang=en>
  <meta charset=utf-8>
  <meta name=viewport content="initial-scale=1, minimum-scale=1, width=device-width">
  <title>Error 404 (Not Found)!!1</title>
  <style>
    *{margin:0;padding:0}html,code{font:15px/22px arial,sans-serif}html{background:#fff;color:#222;padding:15px}body{margin:7% auto 0;max-width:390px;min-height:180px;padding:30px 0 15px}* > body{background:url(//www.google.com/images/errors/robot.png) 100% 5px no-repeat;padding-right:205px}p{margin:11px 0 22px;overflow:hidden}ins{color:#777;text-decoration:none}a img{border:0}@media screen and (max-width:772px){body{background:none;margin-top:0;max-width:none;padding-right:0}}#logo{background:url(//www.google.com/images/branding/googlelogo/1x/googlelogo_color_150x54dp.png) no-repeat;margin-left:-5px}@media only screen and (min-resolution:192dpi){#logo{background:url(//www.google.com/images/branding/googlelogo/2x/googlelogo_color_150x54dp.png) no-repeat 0% 0%/100% 100%;-moz-border-image:url(//www.google.com/images/brandi […]
^C^L^C^C^C^\SIGQUIT: quit
PC=0x7fff204d9cde m=0 sigcode=0
Status
REPORTED
Submitter
~prologic
Assigned to
No-one
Submitted
1 year, 3 months ago
Updated
1 year, 3 months ago
Labels
No labels applied.

~prologic 1 year, 3 months ago

Yes :D This is precisely how I tested and ran into the above error:

e.g:

$ ./alps -theme alps imaps://imap.gmail.com smtps://smtp.gmail.com carddavs://www.googleapis.com/carddav/v1/principals/prologic@shortcircuit.net.au/ caldavs://www.google.com/calendar/dav
Register here or Log in to comment, or comment via email.