~sircmpwn/builds.sr.ht#239: 
OpenBSD CI sometimes fails with "Bind failed ... port is already allocated"

reference: https://builds.sr.ht/~jmk/job/89019

log:

[#89019] 2019/09/13 06:15:53 Booting image openbsd/6.5 (default) on port 22112
docker: Error response from daemon: driver failed programming external connectivity on endpoint builds_job_89019 (07089d72a374ac98dc3611aa96eee7946c4d8baf933192a22567ef7de36d5651): Bind for 127.0.0.1:22112 failed: port is already allocated.
[#89019] 2019/09/13 06:15:56 Processing post-failed triggers...
[#89019] 2019/09/13 06:15:56 Sending webhook...
[#89019] 2019/09/13 06:15:57 Webhook response: 200
[#89019] 2019/09/13 06:15:57 Sent build status to GitHub
[#89019] 2019/09/13 06:15:57 Error: boot: exit status 125
Status
RESOLVED FIXED
Submitter
~jmk
Assigned to
No-one
Submitted
10 months ago
Updated
4 months ago
Labels
No labels applied.

~sircmpwn REPORTED FIXED 10 months ago

Should be okay now.

~jmk FIXED REPORTED 10 months ago

Happened again: https://builds.sr.ht/~jmk/job/91020

Seems to happen every few days.

~levlaz 7 months ago

This is happening for me as well. A sample build can be found here.

https://builds.sr.ht/~levlaz/job/122241

A rebuild usually fixes it.

One suggestion would be to catch these sorts of failures under some sort of catch all "infra failure" and automatically retry.

~sircmpwn REPORTED FIXED 4 months ago

I haven't encountered this problem for a while. Let me know if you're still seeing it.

Register here or Log in to comment, or comment via email.